Even voorstellen 

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Anky Poeth.

Ik woon in Eindhoven en werk met veel plezier in deze inspirerende omgeving. Tijdens mijn carrière bij een financiële instelling heb ik verschillende functies vervuld. Als adviseur voor verzekeringen en particuliere bankzaken heb ik veel persoonlijk contact met klanten gehad. In mijn volgende functie als Teamleider van een klantencontact-centrum stond het coördineren en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden van ruim twintig collega’s centraal. Een ander onderdeel van deze functie was het begeleiden en coachen van deze collega’s.

Anky Poeth

Na enkel jaren heb ik de stap gezet naar CRM-Coördinator. Mijn taken waren o.a. het beheer van het cliënten-administratiesysteem, het opleiden van nieuwe collega’s voor gebruik van dit systeem en organisatiebreed implenteren van nieuwe toepassingen.

Vanuit deze functie kwam ik steeds meer in aanraking met marketing en communicatie. Nadat mijn functie kwam te vervallen heb ik de switch gemaakt naar marketing. Behalve het organiseren van events voor klanten was ik ook verantwoordelijk voor offline en online communicatie. Hier is ik mijn passie voor het werken met websites ontstaan.

Na enkele reorganisaties heb ik in 2016 de keuze gemaakt om afscheid te nemen van mijn werkgever. Tja en dan….

Na vele gesprekken, workshops en brainstormsessies ben ik eind 2016 mijn eigen bedrijf Buro VIZ gestart. Als medewerker marketing heb ik ervaren dat het op elkaar afstemmen van offline en online uitingen, het imago van je bedrijf versterkt.

En daar staat BuroVIZ voor: Versterken van Imago door Zichtbaarheid.

 

WAAR BEN IK GOED IN

Door te doen waar je goed in bent haal je het beste uit jezelf. Daar ben ik echt van overtuigd. Waar ben ik goed in:

  • Inlevingsvermogen: ik kan me verplaatsen in andermans probleem en situatie;

  • Analytisch vermogen: ik leg makkelijk verbanden;  

  • Doorzetten: ik kan me vastbijten in een onderwerp tot ik de oplossing heb;

  • Durf: ik ben niet bang om onbekende dingen op te pakken;

  • Creativiteit: ik bedenk originele ideeën en oplossingen;

  • Organiseren: ik plan middelen, acties en tijd effectief in om de gestelde doelen te halen.

De combinatie van mijn kennis en kwaliteiten maken dat ik jou als ondernemer kan ondersteunen op het gebied van zichtbaarheid, online en offline. Ik denk mee, organiseer, onderzoek, voer uit en stimuleer je als ondernemer.

Door te doen waar je goed in bent, haal je het beste uit jezelf. Mijn energie haal ik uit het maken en onderhouden van praktische websites die iets toevoegen aan jouw bedrijf. Ben je druk met je eigen bedrijf dan is vaak het bijwerken en onderhouden van je website niet je prioriteit. Het kost je vaak meer tijd dan je hieraan wilt besteden. Tijd die je beter kunt gebruiken om meer uit je eigen bedrijf te halen. 

Wil je meer en beter gebruik maken van social media en/of e-mailmarketing maar weet je niet precies hoe?

Neem dan contact met me op. Samen kijken we op welk gebied en hoe ik je kan versterken.

Mijn klanten

Logo klant nemlud
logo klant PMU-Exclusive
Logo Kinderdagverblijf Kiddies in Nuenen.
Logo Netwerk Kinderdietisten
Logo Artemyz
Logo Muskens Fundraising
Logo Amthos Hondensportartikelen
Logo Groot Bewindvoering
Logo Sociaal Sterk Bewind
Volledig logo massagepraktijk Bewust leven
Loco Landelijke Werkgroep Diëtisten Oncologoie
Logo Manders Mondhygieniste Best
Logo Versteegen Duurzaam Bouw Advies Limburg
Logo Atelier nuenen

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN OVER MIJ:

Een betrouwbaar adres

 

Anky Poeth van Buro VIZ heeft verrassend veel kennis in huis als het gaat om websites bouwen, mailprogramma’s en van de computer in het algemeen. In 2017 besloten wij een webshop te beginnen voor Dierbenodigdheden/hondensportartikelen.
Anky heeft op basis van onze wensen en ideëen de webshop gemaakt.
Het is een duidelijke, overzichtelijke, goed draaiende webshop geworden.

Op duidelijke wijze is aan ons uitgelegd hoe wij zelf producten op kunnen voeren, aan kunnen passen en ook updates kunnen draaien. Onze webshop draait nog steeds naar volle tevredenheid. Zo nu en dan vragen we haar nog om hulp voor de webshop, maar dat is eigenlijk alleen wanneer er veranderingen hebben plaatsgevonden met de updates.

In 2019 heeft Anky ons een workshop website bouwen gegeven. Samen maakten we een nieuwe site voor onze hondenschool. Dit was een zeer leerzame dag en het resultaat mag er zeker wezen!

Naast de webshop verzorgt Anky het ontwerp van onze advertenties, papierwerk, tape en zelfs onze bus! Dit gebeurt in intensief overleg, omdat wij zelf goed weten wat we willen. Mocht je het ontwerp helemaal uit handen willen geven aan Anky dan ook zit je gebeiteld!

Wat wij erg waarderen aan Buro VIZ, dat er altijd ruimte is voor het stellen van vragen en dat er goed meegezocht wordt naar oplossingen. Anky zal haar mening geven, maar vind het ook fijn om samen te “sparren”. Iets wat wij ook fijn vinden.

Kortom: Buroviz is een betrouwbaar adres voor het bouwen van je website of webshop, een bureau dat haar afspraken nakomt.

Baukje Iven
Amthos Hondensportartikelen

Trots op het eindresultaat

De samenwerking met Anky heb ik als heel plezierig ervaren. Het resultaat mag er zijn: een overzichtelijke website waar ieder snel vindt wat hij zoekt. Anky is enthousiast, gedreven en deskundig en denkt actief mee over een passend ontwerp.

Daarbij heeft zij oog voor een huisstijl die passend is bij mij als persoon én bij dat wat ik op mijn website wil laten zien. Ik heb het als heel waardevol ervaren dat Anky persoonlijk uitleg geeft over hoe ik zelf aanpassingen op de website kan doen. Een schriftelijk overzicht van het webbeheer is een prima naslagwerk voor mij.

Ik ben erg trots op het eindresultaat! Ik beveel Anky van Buro VIZ dan ook van harte aan.

Martine Misker
Astroloog
Artemyz

Precies wat ik graag wilde

 

 

Mijn samenwerking met Anky is heel fijn verlopen. Er wordt eerst een gesprek gedaan met je wensen qua welke stijl, kleur, foto’s etc. die passend voor mij zijn.

Daarna is Anky daarmee aan de slag gegaan en door steeds even samen te sparren is het eindresultaat precies wat ik graag wilde. En krijg ik er hele positieve reacties op.
Ik zou Buro VIZ zeker aanraden. Er wordt echt goed naar je geluisterd en het is een hele fijne samenwerking. Dus zeer zeker een aanrader

Nathalie Vogels-Overmars
Permanente Make-Up artist
PMU-Exclusive

Meedenken en inlevingsvermogen

 

Dit gaat mijn jaar worden”. Anky stelde zich met deze quote voor tijdens een cursus omtrent creatief denken. Anky was op zoek naar een andere werkgever, na zo’n 30 jaar bij een en dezelfde te hebben gewerkt, en ze wilde die zoektocht langs creatieve weg gaan oppakken. Gezamenlijk hebben we die beginvraag geherfomuleerd; wat wil je nu echt en hoe kunnen we dat vormgeven? Zie hier de start van een verbintenis, die ons beide verder heeft gebracht. Inmiddels is Anky trotse eigenaar van Buro VIZ en is mijn (oude) website vernieuwd en blijft deze ook up to date.

Ik haal “dit gaat mijn jaar worden” bewust aan in de opening, het typeert m.i. een van de kwaliteiten van Anky; haar doorzettingsvermogen. Andere kwaliteiten zijn o.a.; durf, lef en inlevingsvermogen. Anky is nieuwsgierig en denkt mee. Zij doet waar zij goed in is (websites maken en beheren, adviseren over huisstijl, het effectief hanteren van sociale media, het creeren van gepaste van marketingactiviteiten), zodat ik kan doen waar ik goed in ben (en/of denk te zijn…, zie www.nemlud.nl), en dus e-ontzorgt ben als zzp-er.

Voor mij staat Anky met Buro VIZ dus ook voor Verbintenis met en Inlevingsvermogen tbv de Zzp-er.

Tiny van Dulmen
Coach – Trainer
nemluD Learning Consultancy

Ik krijg complimenten over mijn website

Anky heeft mij geholpen met het volledig vernieuwen van mijn website en het maken van een online leden- en leeromgeving, dat wilde ik zo graag.

Wat prettig is aan werken met Anky is dat zij meedenkt over elke stap, zich verdiept in wat er nodig is en dit ook nog eens tot in detail kan uitwerken. Zij houdt ervan zich in de materie te verdiepen en is goed op de hoogte van de mogelijkheden om de wensen die ik had te vertalen naar de praktijk. Van het integreren van de betaalmogelijkheden tot meedenken over het design, Anky kan en doet het allemaal.

Onze samenwerking heeft een mooie frisse website met een mooie leden- en leeromgeving opgeleverd, waar ik alleen maar complimenten over krijg van mijn klanten.
Dat is toch een mooi compliment, dank je wel Anky! 

Marielle Obels

Heb jij een vraag?

Stuur een mail of vul het conctacformulier in.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier