Je website is je online visitekaartje.

Een goede website is een fantastisch online visitekaartje en levert toegevoegde waarde aan jou en je bedrijf. Voor nu en in de toekomst. Hoe levert jouw website deze waarde?

  • Doordat je site snel en makkelijk gevonden wordt
  • Door een duidelijke structuur binnen je site
  • Doordat je bedrijf herkenbaar is in woord en beeld
  • Door jouw boodschap kort en krachtig te vertellen
  • Door actuele informatie te tonen

Alle websites maak ik met WordPress. Het voordeel voor jou als klant is dat je jouw website zelf actueel kunt houden. Moeilijk? Nee hoor.
Uiteraard geef ik na oplevering van je website uitleg hoe je dit doet.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen zin of tijd hebt om je website zelf te onderhouden.
Je kunt het onderhoud ook door mij laten doen. Ik vertel je er graag meer over.

 

Wat kost een website

Elke ondernemer is uniek en daar hoort een unieke website bij. Een startende ondernemer begint vaak met een website van maximaal 10 pagina’s en een MKB-bedrijf heeft meestal een grotere en complexere website. Je snapt dat het daarom moeilijk is om een standaard tarief aan te geven. Graag bespreek ik samen met jou je wensen voor jouw unieke website en kom dan met een passend voorstel.

Wijziging en onderhoud van je website

Aan je website is veel moeite en tijd besteed en vaak heb je er nog een mooi bedrag voor betaald. Daarom verdient je website onderhoud. Zijn alle teksten nog actueel, is er een tijdelijke actie die wilt promoten, werken alle linkjes nog, zijn er updates van het systeem en ga zo maar door. Je kunt het onderhoud van je website zelf uitvoeren. Maar doe je dit ook regelmatig? Schiet het onderhoud van je website er af en toe bij in door een drukke agenda? Misschien weet je niet meer hoe je dit moet doen of heb je er gewoon geen zin in. Dat kan allemaal en is heel begrijpelijk.

Graag help ik je om je website up-to-date te maken en te houden zodat deze weer uniek is en blijft. Je kunt kiezen voor een onderhoudscontact. Dan onderhoud ik jouw website op een aantal gebieden, jij hebt er geen omkijken naar en kunt blijven doen waar je goed in bent.

Strippenkaart

Wil je niet vast zitten aan een contract en heb je toch af en toe hulp nodig. Dan is er de mogelijkheid van een strippenkaart. Met deze kaart kun je de vooraf ingekochte uren flexibel inzetten. Er zijn 3 soorten kaarten:

  • 10 Strippen € 200,00          200 minuten             12 maanden geldig
  • 20 Strippen € 350,00          400 minuten             12 maanden geldig
  • 30 Strippen € 500,00          600 minuten             12 maanden geldig

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW en inclusief telefonisch contact, urenrapportage, kilometervergoeding tot 25 kilometer enkele reis vanaf Eindhoven.

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

06-23331145

info@buroviz.nl

KvK-nr 67381561

BTW-nr NL001696603B95

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.