Je website is je online visitekaartje.

Een goede website is een fantastisch online visitekaartje en levert toegevoegde waarde aan jou en je bedrijf.
Voor nu en in de toekomst. Hoe levert jouw website deze waarde?

  • Doordat je site snel en makkelijk gevonden wordt
  • Door een duidelijke structuur binnen je site
  • Doordat je bedrijf herkenbaar is in woord en beeld
  • Door jouw boodschap kort en krachtig te vertellen
  • Door actuele informatie te tonen

Alle websites maak ik met WordPress. Het voordeel voor jou als klant is dat je jouw website zelf actueel kunt houden. Moeilijk? Nee hoor.
Uiteraard geef ik na oplevering van je website uitleg hoe je dit doet.

 

Wat kost een website

Elke ondernemer is uniek en daar hoort een unieke website bij. Een startende ondernemer begint vaak met een website van maximaal 10 pagina’s en een MKB-bedrijf heeft meestal een grotere en complexere website. Je snapt dat het daarom moeilijk is om een standaard tarief aan te geven. Graag bespreek ik samen met jou je wensen voor jouw unieke website en kom dan met een passend voorstel.

Wijziging en onderhoud van je website

Heb je al een website maar geen tijd of geen zin om deze bij te houden of te wijzigen? Ik doe dit graag voor je. Speciaal hiervoor kun je bij mij een onderhoudscontract afsluiten.

Wil je liever zelf het een en ander doen en heb je af en toe mijn hulp nodig. Dat kan natuurlijk ook. Wil je persoonlijke uitleg of ondersteuning? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met me op en samen bespreken we wat je wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Pin It on Pinterest