Laat je website voor je werken

Je website is je online visitekaartje, je winkel, je brochure, en nog veel meer. Op je website kun je alle informatie kwijt over jou en je bedrijf. Over de diensten die je aanbiedt of producten die je verkoopt, wie jij bent, waar je bedrijf voor staat en wat een klant van je mag verwachten. Je website levert toegevoegde waarde aan je bedrijf doordat je snel en makkelijk gevonden kunt worden en je zichtbaar bent, zowel in woord en beeld. Dit alles draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf waardoor jouw imago verbetert.

Je website kan een winkel zijn waar je producten en/of informatie verkoopt en deze winkel sluit nooit! Voor een vereniging/stichting kan de website een online-platform zijn voor leden. 

Je kunt klanten aan binden aan je bedrijf door regelmatig nieuwe informatie te delen in de vorm van een blog of door periodiek een product tegen een lagere prijs aan te bieden.

Hoe mooi is dat, jouw bedrijf voor iedereen 24/7 bereikbaar.

Wat kost een website

Elke ondernemer is uniek en daar hoort een unieke website bij. Een startende ondernemer begint vaak met een website van maximaal 10 pagina’s en een MKB-bedrijf heeft meestal een grotere en complexere website. Je snapt dat het daarom moeilijk is om een standaard tarief aan te geven. Graag bespreek ik samen met jou je wensen voor jouw unieke website en kom dan met een passend voorstel.

Alle websites maak ik met WordPress. Het voordeel voor jou als klant is dat je jouw website zelf actueel kunt houden. Moeilijk? Nee hoor.
Uiteraard geef ik na oplevering van je website uitleg hoe je dit doet.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen zin of tijd hebt om je website zelf te onderhouden.
Je kunt het onderhoud ook door mij laten doen. Ik vertel je er graag meer over.

 

Wijziging en onderhoud van je website

Aan je website is veel moeite en tijd besteed en vaak heb je er nog een mooi bedrag voor betaald. Je wilt dat je website veilig is, voor jou en je bezoekers. Daarom verdient je website onderhoud. Zijn alle teksten nog actueel, is er een tijdelijke actie die wilt promoten, werken alle linkjes nog, zijn er updates van het systeem en ga zo maar door.

Je kunt het onderhoud van je website zelf uitvoeren. Maar doe je dit ook regelmatig? Schiet het onderhoud van je website er af en toe bij in door een drukke agenda? Misschien weet je niet meer hoe je dit moet doen of heb je er gewoon geen zin in. Dat kan allemaal en is heel begrijpelijk.

Graag help ik je zodat je website veilig en up-to-date blijft. Ik verzorg het onderhoud van jouw website op een aantal gebieden. Jij hebt er geen omkijken naar en kunt blijven doen waar je goed in bent. En zeg nu eerlijk, voor de kosten hoef je het niet te laten.

Af en toe hulp nodig?

Wil je niet vast zitten aan een contract en heb je toch af en toe hulp nodig. Om je website na te lopen, om blogs toe te voegen of om een nieuwsbrief te maken? Dan is er de mogelijkheid om een aantal minuten vooraf in te kopen. Deze minuten kun je flexibel inzetten. Er zijn 3 opties:

Basis

180 minuten
€ 225,00* ex BTW
12 maanden geldig
urenrapportage p/kw
overleg* telefonisch + online

*15 min p/kw gratis
niet gebruikt gaat niet
mee naar de volgende maand

Pro

480 minuten
€ 520,00* ex BTW
24 maanden geldig
urenrapportage p/kw
overleg* telefonisch + online

*15 min p/mnd gratis
niet gebruikt blijft maximaal
1 maand staan voor de 
volgende maand

Medium

300 minuten
€ 350,00* ex BTW
18 maanden geldig
urenrapportage p/kw
overleg* telefonisch + online

*30 min p/kw gratis
niet gebruikt gaat niet
mee naar de volgende maand

Heb jij een vraag?

Stuur een mail of vul het conctacformulier in.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier