Waarmee kan ik je helpen?

Websites

Je kunt bij mij terecht voor je website. Of het nu een nieuwe website is of je wilt je huidige website vernieuwen. Ik doe het graag voor je. Lees meer >> 

Liever zelf aan de slag met je website? Dat is uiteraard ook mogelijk. In de vorm van een training leer je alle ins en outs van je website.

Als je website klaar is moet deze uiteraard onderhouden worden. Hoe dat moet leer ik je graag. Je kunt bij mij ook een onderhoudscontract afsluiten. Dan kun jij blijven doen waar je goed in bent en ik zorg dat je website up-to-date blijft.
Liever af en toe mijn hulp inschakelen? Dat is uiteraard ook mogelijk.
Neem snel contact met me op.

Online Marketing

Wil je social media inzetten om je diensten en producten onder de aandacht te brengen? Je (potentiele) klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf door middel van e-mailmarketing? 

Hiervoor kun je bij mij terecht. Samen bepalen wat werkt voor jou en je klanten. Met een duidelijke planning en strategie blijf je onder de aandacht van je klanten en ben je sneller en beter zichtbaar voor potentiele klanten. 

Meer weten>>

Online Marketing

j

Grafisch Design

Een (nieuw) logo, visitekaartjes, briefpapier, brochures en ander drukwerk nodig? Altijd afgestemd op je bedrijf en je huisstijl. Dat regel ik voor je.

Speciaal voor startende ZZP’ers is er een starterspakket. Met dit pakket heb je tegen een aantrekkelijk tarief je eigen logo, huisstijl en meer.

Meer info>>

Liever persoonlijk contact?

Wil je bespreken wat ik voor je kan betekenen?

Vul het contactformulier in

Ik neem snel contact met je op.

8 + 2 =

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.