Diensten van Buro VIZ

Website bouwen

Een website waaruit duidelijk blijkt wat jij doet of verkoopt, die aansluit bij je bedrijfsstrategie, die het imago van jouw bedrijf uitstraalt en bovendien zowel op mobiel, tablet en PC goed leesbaar is. Je website onderhouden is minstens net zo belangrijk. Ook hierin ondersteun ik je.

Lees meer >> 

Virtueel assistent

Als Virtueel Assistent neem ik je bepaalde taken uit handen. Dat zijn taken die jij niet leuk vindt of waar je onvoldoende kennis van hebt. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent.
Denk hierbij aan je boekhouding, ondersteuning bij projecten, het maken van visuals voor je social media en meer.

Wat kan ik voor je doen>>

Cursus website bouwen

Liever zelf aan de slag en je eigen website bouwen? Samen gaan we aan de slag en na afloop heb jij een website die af is en staat als een huis. Je weet hoe je je website kunt aanpassen en kunt onderhouden.
Heb je nog niets geregeld, geen naam of hosting. Geen probleem. Ik help je ook hierbij.

Neem contact op voor een afspraak>>

Grafisch ontwerp

Je logo en bijhorende huisstijl zorgen voor bekendheid en herkenbaarheid van jou en je bedrijf. Je website is je online visitekaartje. Het kan ook nodig zijn om off-line je bedrijf te laten zien en wat jij voor je klanten kunt betekenen.
Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, reclameborden, beachvlaggen en nog veel meer

Neem contact op om je bedrijf te laten shinen>>

Onderhoud

Als je website klaar is moet deze uiteraard onderhouden worden. Hoe dat moet, leer ik je graag.

Wil je het onderhoud van je webiste uitbesteden, dan ben je bij mij aan het goed adres. Ik zorg ervoor dat je website up to date blijft en kleine wijzigingen verwerk ik voor je. Dan heb jij hier geen omkijken naar en kun je  blijven doen waar je goed in bent

Heb jij een vraag?

Stuur een mail of vul het conctacformulier in.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier