Aan je website is veel moeite en tijd besteed en vaak heb je nog een mooi bedrag betaald voor het maken. Daarom verdient je website onderhoud. Zijn alle teksten nog actueel, is er een tijdelijke actie die wilt promoten, werken alle linkjes nog, zijn er updates van het systeem en ga zo maar door. Je kunt het onderhoud van je website zelf uitvoeren. Maar doe je dit ook regelmatig? Schiet het onderhoud van je website er af en toe bij in door een drukke agenda? Misschien weet je niet meer hoe je dit moet doen of heb je er gewoon geen zin in. Dat kan allemaal en is heel begrijpelijk.

Graag help ik je om je website up-to-date te maken en te houden zodat deze weer uniek is en blijft.
Je kunt kiezen voor een onderhoudscontact. Dan onderhoud ik jouw website op een aantal gebieden, jij hebt er geen omkijken naar en kunt blijven doen waar je goed in bent.

Wil je liever ondersteuning op het moment dat het jou uitkomt?  Je kunt me inschakelen voor losse opdrachten. Per opdracht ontvang je vooraf een prijsopgave. Heb je een paar keer per jaar een opdracht dan is het voordeliger om te werken met een strippenkaart.

Onderhoud van je website

Met onderhoud neem ik het technisch onderhoud van je website van je over. Je ontvangt maandelijks een overzicht van de taken die ik voor je heb uitgevoerd.

Strippenkaart

Wil je niet vast zitten aan een contract en heb je toch af en toe hulp nodig. Dan is er de mogelijkheid van een strippenkaart. Met deze kaart kun je de vooraf ingekochte uren flexibel inzetten. Er zijn 3 soorten kaarten:

  • 10 Strippen € 175,00          200 minuten             12 maanden geldig
  • 20 Strippen € 325,00          400 minuten             12 maanden geldig
  • 30 Strippen € 450,00          600 minuten             12 maanden geldig

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW en inclusief telefonisch contact, urenrapportage, kilometervergoeding tot 25 kilometer enkele reis vanaf Eindhoven.

Terug >

Pin It on Pinterest