Wie ben ik?

Mijn naam is Anky Poeth en in 2016 ben ik gestart met Buro VIZ.

Ik woon  in Eindhoven en werk met veel plezier in deze inspirerende omgeving. Tijdens mijn carrière heb ik me ontwikkeld tot een expert op het gebied van webdesign, grafisch design en online marketing.
Mijn ervaring van de afgelopen jaren leert dat het op elkaar afstemmen van offline en online uitingen, het imago van je bedrijf versterkt.

Vanuit deze ervaring is Buro VIZ in 2016 ontstaan.
VIZ staat voor Versterken van Imago door Zichtbaarheid.

Mijn kwaliteiten

  • Inlevingsvermogen: ik kan me verplaatsen in andermans probleem en situatie;

  • Analytisch vermogen: ik leg makkelijk verbanden;  

  • Doorzetten: ik kan me vastbijten in een onderwerp tot ik de oplossing heb;

  • Durf: ik ben niet bang om onbekende dingen op te pakken;

  • Creativiteit: ik bedenk originele ideeën en oplossingen;

  • Organiseren: ik plan middelen, acties en tijd effectief in om de gestelde doelen te halen.

De combinatie van mijn kennis en kwaliteiten maken dat ik een ondernemer kan ondersteunen op het gebied van zichtbaarheid, online en offline. Ik denk mee, organiseer, onderzoek, voer uit en stimuleer je als ondernemer.

Door te doen waar je goed in bent, haal je het beste uit jezelf. Mijn energie haal ik uit het maken en onderhouden van praktische websites die iets toevoegen aan jouw bedrijf. Ben je druk met je eigen bedrijf en is het bijwerken en onderhouden van je website niet je prioriteit. Wil je meer en beter gebruik maken van social media en/of e-mailmarketing maar weet je niet precies hoe?

Neem dan contact  met me op. Samen kijken we op welk gebied en hoe ik je kan versterken.

Wat zeggen anderen over mij:

“Dit gaat mijn jaar worden”. Anky stelde zich met deze quote voor tijdens een cursus omtrent creatief denken. Anky was op zoek naar een andere werkgever, na zo’n 30 jaar bij een en dezelfde te hebben gewerkt, en ze wilde die zoektocht langs creatieve weg gaan oppakken. Gezamenlijk hebben we die beginvraag geherfomuleerd; wat wil je nu echt en hoe kunnen we dat vormgeven? Zie hier de start van een verbintenis, die ons beide verder heeft gebracht. Inmiddels is Anky trotse eigenaar van Buro VIZ en is mijn (oude) website vernieuwd en blijft deze ook up to date.

Ik haal “dit gaat mijn jaar worden” bewust aan in de opening, het typeert m.i. een van de kwaliteiten van Anky; haar doorzettingsvermogen. Andere kwaliteiten zijn o.a.; durf, lef en inlevingsvermogen. Anky is nieuwsgierig en denkt mee. Zij doet waar zij goed in is (websites maken en beheren, adviseren over huisstijl, het effectief hanteren van sociale media, het creeren van gepaste van marketingactiviteiten), zodat ik kan doen waar ik goed in ben (en/of denk te zijn…, zie www.nemlud.nl), en dus e-ontzorgt ben als zzp-er.

Voor mij staat Anky met Buro VIZ dus ook voor Verbintenis met en Inlevingsvermogen tbv de Zzp-er.

Tiny van Dulmen

Coach - trainer, nemluD Learning Consultancy

De samenwerking met Anky heb ik als heel plezierig ervaren. Het resultaat mag er zijn: een overzichtelijke website waar ieder snel vindt wat hij zoekt. Anky is enthousiast, gedreven en deskundig en denkt actief mee over een passend ontwerp.

Daarbij heeft zij oog voor een huisstijl die passend is bij mij als persoon én bij dat wat ik op mijn website wil laten zien. Ik heb het als heel waardevol ervaren dat Anky persoonlijk uitleg geeft over hoe ik zelf aanpassingen op de website kan doen. Een schriftelijk overzicht van het webbeheer is een prima naslagwerk voor mij.

Ik ben erg trots op het eindresultaat! Ik beveel Anky van Buro VIZ dan ook van harte aan.

Martine Misker

Astroloog, Artemyz

Mijn samenewerking met Anky is heel fijn verlopen. Er wordt eerst een gesprek gedaan met je wensen qua welke stijl, kleur, foto’s etc. die passend voor mij zijn.

Daarna is Anky daarmee aan de slag gegaan en door steeds even samen te sparren is het eindresultaat precies wat ik graag wilde. En krijg ik er hele positieve reacties op.
Ik zou Buro VIZ zeker aanraden. Er wordt echt goed naar je geluisterd en het is een hele fijne samenwerking.
Dus zeer zeker een aanrader

Nathalie Vogels-Overmars

PMU-Artist/eigenaar, PMU-Exlusive

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

06-23331145

info@buroviz.nl

KvK-nr 67381561

BTW-nr NL001696603B95

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.