06-23331145 info@buroviz.nl

Je website is je online visitekaartje.

Een goede website is een fantastisch online visitekaartje en levert toegevoegde waarde aan jou en je bedrijf.
Voor nu en in de toekomst. Hoe levert jouw website deze waarde?

  • Doordat je site snel en makkelijk gevonden wordt
  • Door een duidelijke structuur binnen je site
  • Doordat je bedrijf herkenbaar is in woord en beeld
  • Door jouw boodschap kort en krachtig te vertellen
  • Door actuele informatie te tonen

Alle websites maak ik met WordPress. Het voordeel voor jou als klant is dat je jouw website zelf actueel kunt houden. Moeilijk? Nee hoor.
Uiteraard geef ik na oplevering van je website uitleg hoe je dit doet.

 

Wat kost een website

Elke ondernemer is uniek en daar hoort een unieke website bij. Een startende ondernemer begint vaak met een website van maximaal 10 pagina’s en een MKB-bedrijf heeft meestal een grotere en complexere website. Je snapt dat het daarom moeilijk is om een standaard tarief aan te geven. Graag bespreek ik samen met jou je wensen voor jouw unieke website en kom dan met een passend voorstel.

Wijziging en onderhoud van je website

Heb je al een website maar geen tijd of geen zin om deze bij te houden of te wijzigen? Ik doe dit graag voor je. Speciaal hiervoor kun je bij mij een onderhoudscontract afsluiten.

Wil je liever zelf het een en ander doen en heb je af en toe mijn hulp nodig. Dat kan natuurlijk ook. Wil je persoonlijke uitleg of ondersteuning? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met me op en samen bespreken we wat je wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Wat zeggen anderen over mij:

Tiny van Dulmen
nemluD Learning Consultancy

“Dit gaat mijn jaar worden”. Anky stelde zich met deze quote voor tijdens een cursus omtrent creatief denken. Anky was op zoek naar een andere werkgever, na zo’n 30 jaar bij een en dezelfde te hebben gewerkt, en ze wilde die zoektocht langs creatieve weg gaan oppakken. Gezamenlijk hebben we die beginvraag geherfomuleerd; wat wil je nu echt en hoe kunnen we dat vormgeven? Zie hier de start van een verbintenis, die ons beide verder heeft gebracht. Inmiddels is Anky trotse eigenaar van Buro VIZ en is mijn (oude) website vernieuwd en blijft deze ook up to date.

Ik haal “dit gaat mijn jaar worden” bewust aan in de opening, het typeert m.i. een van de kwaliteiten van Anky; haar doorzettingsvermogen. Andere kwaliteiten zijn o.a.; durf, lef en inlevingsvermogen. Anky is nieuwsgierig en denkt mee. Zij doet waar zij goed in is (websites maken en beheren, adviseren over huisstijl, het effectief hanteren van sociale media, het creeren van gepaste van marketingactiviteiten), zodat ik kan doen waar ik goed in ben (en/of denk te zijn…, zie www.nemludleraningconsultancy.nl), en dus e-ontzorgt ben als zzp-er. 

Voor mij staat Anky met Buro VIZ dus ook voor Verbintenis met en Inlevingsvermogen tbv de Zzp-er.

Martine Misker
Astrologisch Centrum Artemyz

De samenwerking met Anky heb ik als heel plezierig ervaren. Het resultaat mag er zijn: een overzichtelijke website waar ieder snel vindt wat hij zoekt. Anky is enthousiast, gedreven en deskundig en denkt actief mee over een passend ontwerp.

Daarbij heeft zij oog voor een huisstijl die passend is bij mij als persoon én bij dat wat ik op mijn website wil laten zien. Ik heb het als heel waardevol ervaren dat Anky persoonlijk uitleg geeft over hoe ik zelf aanpassingen op de website kan doen. Een schriftelijk overzicht van het webbeheer is een prima naslagwerk voor mij.

Ik ben erg trots op het eindresultaat! Ik beveel Anky van Buro VIZ dan ook van harte aan.

Pin It on Pinterest